FİLE ÜRETİM VE MONTAJ
FİLE ÜRETİM VE MONTAJ
FİLELERİMİZ YÜKSEK MUKAVEMETLİ NAYLON VE KENDİR İPTEN İTİNA İLE İMAL EDİLEREK MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.
İSTENİLEN EBAT,KALINLIK ve RENKTE İMALATIMIZ MEVCUTTUR
İMALATINI YAPTIĞIMIZ FİLE ÇEŞİTLERİ
* KALE FİLESİ
* VOLEYBOL FİLESİ
* BEACH VOLEYBOL FİLESİ
* BASKETBOL FİLESİ
* TENİS FİLESİ
* BADMİNTON FİLESİ
* HENTBOL FİLESİ
* İNŞAAT EMNİYET GÜVENLİK FİLESİ
* DEPO RAF EMNİYET FİLESİ
* ARAÇ İÇİ BÖLME FİLESİ
* SPOR SALONU BÖLME FİLESİ
* KUŞ ÖNLEME FİLESİ
* TRİBÜN EMNİYET VE GÜVENLİK FİLESİ
* DUT TOPLAMA FİLESİ
* GOLF FİLESİ
* BUZ HOKEYİ FİLESİ
* TOP HAVUZU FİLESİ
* HALI SAHA ÇEVRE VE TAVAN KAPAMA FİLESİ
* SANTRİFÜJ FİLESİ(Çamaşır yıkama filesi)
* BALKON ÇEVRE KORUMA EMNİYET FİLESİ;
* TOP TAŞIMA FİLESİ
* HAMAK
FİLE İMALAT ÜRETİM MERKEZİ
SİPARİŞ ve BİLGİ İÇİN
TEL : (0212) 249 49 23 – (0212) 293 29 99
FAKS : 0212 245 51 57
GSM : 0532 244 41 09
Copyright © 2011 fileagimalati.com Her Hakkı Saklıdır Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Sitemizde Fotoğraf Kopyalama seçeneği kapalıdır. Buna rağmen gayri resmi yollardan da olsa kopyalanması, çoğaltılması ve dağıtılması tamamen fotoğrafı çekenin iznine tabidir. Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
NOT: 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu kapsamında daha önceden sonuçlanmış olan davalarda, 50,000 TL ile 600,000 TL arasında ağır para ve hapis cezaları verilmiştir. Bu hususların da dikkate alınması önemle duyurulur.
Telif hakkı nedir, herhangi bir bilgi veya düşünce ürününün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesidir. Kısaca, orijinal bir yapıtın, eserin kopyalanmasına veya kullanılmasına izin vermeme hakkıdır.









